Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co wolisz PC czy konsole i dlaczego?

Kubiq1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie wypowiadajcie się co i jak ja osobiście do grania mam konsole bo nie chce mi sie co chwile dokupywać nowych podzespołów by zagrać w takiego bf3.. a kompa mam do uzytku cos internet itp

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Konsole są typowo do grania wiadomo dlatego są lepsze. Komputer jest do wszystkiego xD

Wole kompa bo mam władze buahaha xD

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Konsole są typowo do grania wiadomo dlatego są lepsze. Komputer jest do wszystkiego xD

Hehe :D ale wiesz ja tyle kasy nie mam żeby wydawać na podzespoły żeby zagrać w 1 grę która mi nie pójdzie na kompie to wiesz:]

Gość malutki688
Opublikowano

komp, lepsza grafika,wiecej mozliwosci sprzetu, gram w fp-sy dokladnie w bf3 i roznica jest przeogromna

Opublikowano

Do gier konsola lepsza bo nie musisz się martwić, że ci gierka nie poleci...Tylko trochę ciężko na padzie gra się w strzelanki:/

Jednym słowem podzielam twoje zdanie konsola do gier a komp do całej reszty.

@Up

Ale trzeba mieć wypasionego kompa...A na konsoli grafika jest niczego sobie jeszcze jakby ja podpiąć pod monitor bo tak to tv pogarsza jakość...

Opublikowano

Do gier konsola lepsza bo nie musisz się martwić, że ci gierka nie poleci...Tylko trochę ciężko na padzie gra się w strzelanki:/

Jednym słowem podzielam twoje zdanie konsola do gier a komp do całej reszty.

No na padzie się troche przesranie gra :D ae jak już masz wprawę to ciora się aż miło ;d

Opublikowano

na kompie.

przyjemniejsze sterowanie (w fpsy na pewno bardziej dynamicznie się gra na pc niż na konsoli)

ogólnie na pc można grać w bardziej dynamiczne gry

jeszcze jedno. na padzie ciężko o dokładność

Opublikowano

Konsola do gier? Chyba do jebanych filmów Bluray. Te "pudełeczka" blokują możliwości PC, co widać po demie, benchmarku Samaritanina. Na konsoli nawet gram z tego by nie został odpalony (płynie dopiero przy 3x GTX580 lub 1xGTX680)

Opublikowano

Oczywiście, że pc. Na konsoli nie da się grać. Grafika na pc lepsza, na xbox/ps3 są braki w niektórych grach. Ktoś mówi, że na padzie lepiej się gra jak ma się wprawę.

To niech zagrają osoby z 2 letnim stażem w jakiejś grze np. CoD mw2 (chyba był na kosole)w teamie 2 vs 2 ( komp vs pad ) i zobaczymy kto lepsze staty będzie miał. Dlatego większość gier ma oddzielnie mp na pc i na konsole

graphic.png

Opublikowano

Pad, tfu... tym się grać nie da. Tak ogółem to jestem ciekaw jakbym grał w twierdzę krzyżowiec na konsoli ^^ chociaż takie PSP ma swój urok.

Opublikowano

Jak do gier to konsola, jak do tego przez neta to PS3.

Jednak, ja ma się wystarczająco dobrego kompa to myślę, że na parę lat wystarczy :D. O ile nie wymyślą niewiadomo jakich gier.

obraz24.png

Opublikowano

w sumie tak ale takie gry jak są na xboxa czy cos to one są na xboxa i chodźby jaka gra byla to pojdzie na nim.

komp fajny choć jak nastawiasz się na długie granie to weź sb xboxa albo inną konsole;]

Opublikowano

Uwielbiam konsole przenośne. Mogę je zabrać ze sobą wszędzie. Cenię Xboxa 360 za kinecta. A pc, ponieważ mam tam megaśny dostęp do internetu i granie na multiplayerze. W xboxie trzeba płacić za live, a w psp trzeba mieć określony soft. Na pc też mogę oglądać filmy, czytać, słuchać muzyki, niemal wszystko.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

PC ponieważ nie gram w żadne gry :D Z wyjątkiem metina (czasami) , po za tym komputera głównie używam do pracy i komunikacji :P

Opublikowano

Ja wolę kompa bo nie lubię yoistickow itd. lepsze gry są na kompa . I na kompie więcej multiplayerów.tzw.yoistickiem mi się niewygodnie ''steruje''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...